iz drugih medija

 Automobil sletio u kanal:

 Poginuli mladi roditelji 6-mjesečnog dječaka

Ivana Ilić, Večernji list 18. siječnja 2007.


Mladi bračni par Ivana (20) i Marko Obrvan (20) iz Metkovića poginuli su u srijedu navečer oko 20.30 sati u Ulici Petra Krešimira IV. kod kućnog broja 128. Iako je ta ulica jedna od najprometnijih u gradu, nitko nije bio svjedok događaja. Susjedi su čuli škripanje guma prilikom kočenja, ali kako drugih znakova nije bilo, nitko na to nije obraćao pozornost.
Auto je sletio u kanal s vodom. Možda bi bio primijećen tek ujutro da se pred kućom nije zatekao jedan od stanara s kućnog broja 128, koji je odmah izvijestio policiju. Auto je izvučen u 21.55 sati. Policija je utvrdila da je Marko Obrvan upravljajući hyundaijem ponijem MA 272-M, pri kočenju zbog neprilagođene brzine i mokra kolnika sletio na zemljano proširenje, nakon čega je prednjim dijelom vozila udario u strmo proširenje i prevrnuo se na krov u kanalu s vodom širokom tri i pol metra te dubokom oko metar i pol.
 U kanalu je auto bio potpuno pod vodom, osim stražnjih kotača. Zašto je došlo do kočenja na potpuno ravnom dijelu ceste, vjerojatno će ostati tajna. Inače, čitavom ulicom, do kuće preminulih, nema ni kapi vode osim na mjestu na kojem je mladi bračni par poginuo ostavivši iza sebe šestomjesečnog sina Bornu.