iz drugih medija

 Tragedija

 Troje mladih smrtno stradalo u Neretvi

Ivana Ilić, Večernji list 21. travnja 2007.

KOMIN - U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 17 sati dogodila na županijskoj cesti između mjesta Komina i Rogotina (pokraj Ploča) smrtno su stradale tri osobe.
Riječ je o bračnom paru Ivici (33) i Ivani (24) Vlahović, te Ivičinu bratu Josipu (28). Svi troje su iz Komina, a doznajemo da su bili bliski rođaci Mikija Rapaića.

Nesreća se dogodila kada je renault 19 registracijskih oznaka DU-948AL, kojim je upravljala Ivana Vlahović vozeći se županijskom cestom iz smjera Komina prema Rogotinu, zbog još uvijek nerazjašnjenih okolnosti sletio s ceste u Neretvu. Od siline udarca automobil se u vodi okrenuo na krov. Prema riječima okupljenih građana Ivana je vozačku dozvolu dobila tek prije desetak dana, a što se stvarno dogodilo i zbog čega je automobil skrenuo na suprotni trak kolnika, s kojeg je otklizao u Neretvu, pokazat će istraga koja je u tijeku.
Uz pomoć ronilaca iz Neretve izvučena su tijela preminulih, a oko 18.30 sati izvučeno je i vozilo. U nesreći je bez roditelja ostalo dvoje malodobne djece