vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Junuzović na klupi Metkovića 15. veljače

Metković, 19.1.2007. - Nakon prozivke na koju se u utorak navečer odazvao 21 igrač, RK Metković započeo je s treninzima za nastavak prvenstva. Uz standardne igrače u proljetnom dijelu prvenstva za Metković će zaigrati i reprezentativac Ivan Čupić koji je igrao u zagrebačkom Medvešćaku.
Osim pridošlice Čupića, koji će igrati na pozicijama desnog krila i desnog vanjskog, u pripremnom razdoblju s prvom ekipom zaigrat će i nekoliko mladih igrača iz metkovske rukometne škole. Kako je RK Metković u prosincu prošle godine ostao je bez trenera Emira Junuzovića, koji je zbog problema s radnom dozvolom morao izbivati iz Hrvatske 90 dana, ekipu će pripremati drugi trener Nikola Čupić.
- Sve formalnosti oko povratka trenera Junuzovića, koji je izvrsno obavljao svoju funkciju, odrađene su i njegov povratak na klupu Metkovića očekuje se 15. veljače – rekao nam je Slobodan Batinović Orbo.
Metkovci će temeljne pripreme odraditi kod kuće, a želja im je desetak dana odraditi na području s dosta klubova kako bi odigrali što više utakmica jer 24. veljače gostuju u Splitu. U klubu nemaju većih planova no ako im se ukaže prigoda osvojiti prvo mjesto koje vodi do Challenger kupa nastojat će je iskoristiti.