vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Riječanke pobjednice rukometnog turnira

Metković, 28.5.2007. - Šesti rukometni Spomen turnir za mlađe kadetkinje rođene 1990. i mlađe, što se prošli vikend igrao u Gradskoj športskoj dvorani, osvojila je ekipa ŽRK Orijent Presoflex iz Rijeke sa 4 osvojena boda.
Drugo mjesto, s također 4 boda, ali slabijom gol razlikom, pripalo je ŽRK Metković, treće Reprezentaciji Hrvatske '92. i mlađe koja je osvojila 3 boda, a Regionalna reprezentacija Jug s jednim osvojenim bodom zauzela je četvrto mjesto.
Priznanja sudionicima turnira posvećenog svim preminulim rukometašima i rukometnim djelatnicima nekadašnjih RK Mehanika i ŽRK Razvitak, a današnjih RK Metković i ŽRK Metković uručio je predsjednik Županijskog rukometnog saveza Mario Batinović.
Rezultati odigranih utakmica:
Reprezentacija Hrvatske - ŽRK Metković 21:25
Orijent Presoflex - Regionalna reprezentacija Jug 25:19
Orijent Presoflex - Reprezentacija Hrvatske 22:25
Regionalna reprezentacija Jug - ŽRK Metković 20:21
ŽRK Metković i ml. - Orijent Presoflex 19:28
Regionalna reprezentacija Jug - Reprezentacija Hrvatske 21:21Najmlađe sudionice na Turniru bile su igračice mlađe kadetske Reprezentacije Hrvatske koje su u Metkoviću boravile nekoliko dana. Tom prigodom upoznale su se sa gradom i okolicom, a mi smo ih, zajedno sa stručnim vodstvom slikali na krovu Muzeja Narona kojega su posjetili u subotu.