vijesti www.metkovic.hr

 Festival

Održan Glas Neretve 2007.

Metković, 30.6.2007. - Ovogodišnje natjecanje pjevača amatera Glas Neretve nadovezalo se na uspjeh prošlogodišnjega te ga po mnogočemu i preteklo. Nastupilo je 18 izvođača, što je dvoje više nego lani, a da je domaće - domaće, pokazali su gledatelji iz cijele doline Neretve i susjedne Hercegovine, kojih se sinoć na ljetnoj pozornici Gradskoga kulturnog središta okupilo preko 1300.
Nakon što je u ime organizatora posjetitelje pozdravila ravnateljica GKS-a Nataša Vučković, festival je otvorio metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić Jambo.
Svih osamnaest mladih ostalo je zapamćeno po nečemu. Neki su bolje pjevali, neki plesali no svi su se trudili ostaviti što bolji dojam na publiku i stručni žiri. Na kraju je glasovima publike pobijedio Branko Medak, dok je Dajani Talajić sa samo tri glasa manje pripalo drugo mjesto. Treći, prema mišljenju publike, bio je Pavo Isailović. Stručni žiri je najboljom proglasio Martinu Vukorep, debitanticu na Glasu Neretve 2007. Uskoro ćemo objaviti foroteportažu sa toga popularnog natjecanja.