vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Sjednica Gradskog vijeća

Metković, 3.7.2007. - Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića prihvaćen je prijedlog Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Metkovića.
Članak 26. se mijenja pa će u buduće glasovanje trajati neprekidno od 7 do 19 sati, umjesto od 8 do 16 sati, kako je bilo na izborima za članove vijeća mjesnih odbora što su održani 27. svibnja.
Poznati su i dobitnici ovogodišnjih nagrada Grada Metkovića koje će biti dodijeljene na Svečanoj sjednici povodom Dana grada Metkovića što se slavi na blagdan Sv. Ilije 20. srpnja. Nagrade grada Metkovića za životno djelo dobivaju Emilio Marin i fra Vjeko Vrčić. Nagradu grada Metkovića „Sv. Ilija“ u području turizma dobit će Ivica Puljan, Nagradu Grada Metkovića „Sv. Ilija“ u području komunalne djelatnosti dobit će Javna vatrogasna postrojba Metković, a Nagradu Grada Metkovića „Sv. Ilija“ u području graditeljstva tvrtka MGA d. o. o. Dobitnik Nagrade Grada Metkovića „Narona“ u području kulture je Nikola Anđelopolj.
Vijeće je usvojilo i Rješenje o imenovanju ravnatelja Gradske knjižnice Metković, a za ravnateljicu je imenovana Vesna Vidović.