vijesti www.metkovic.hr

 Trgovina

Otvoren Super Konzum

Metković, 18.12.2007. - Na prigodnoj svečanosti, uz brojne poslovne partnere i uzvanike, u Metkoviću je otvoren Super Konzum. Novu Konzumovu prodavaonicu otvorili su predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez i metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić Jambo.

Tom prigodom Konzum je dvjema metkovskim osnovnim školama darovao po dvadeset računala dok je četristotinjak djece iz metkovskih vrtića dobilo prigodne darove. Dobrodošlicu Konzumu u ime Udruge lađara Neretve poželio je Nenad Kovačević koji se uz prigodan dar zahvalio Konzumu i Agrokoru na dugogodišnjem sponzorstvu Maratona lađa.
Nova prodavaonica u Splitskoj 27 dvadeset i peta je prodavaonica tipa Super Konzum u Hrvatskoj. Prostire se na oko tri tisuće metara četvornih sa više od 250 parkirnih mjesta, a zapošljava 70 djelatnika. Iako je metkovski Super Konzum prvi u dolini Neretve, tvrtka Konzum je u dolini zastupljena od 2001. kroz otkupnu stanicu DAD Neretva koja godišnje otkupi oko 20 tisuća tona mandarina te oko 25 tisuća tona ostalog voća i povrća.

Na dan otvorenja Super Konzum pripremio je bogat program pa svi oni koji se zateknu u prodavaonici u 17 sati mogu degustirati bakalar i vino, a za djecu je organiziran tzv. „Dječji kutak“ gdje će se održati predstava i druženje s Djedom Božićnjakom uz slikanje. U 19 sati slijedi slatko iznenađenje, a sve završava vatrometom u 21 sat. Svi kupci sudjeluju u nagradnoj igri čije se izvlačenje organizira svaka tri sata u srijedu i četvrtak, a svi sudjeluju i u završnom izvlačenju u kojem će biti podijeljene tri poklon kupnje u iznosu od po pet tisuća kuna.