vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Nogometom protiv droge

Metković, 26.9.2008. - Dodjelom priznanja najboljima danas je završen Sedmi nogometni turnir koji se pod motom „Nogometom protiv droge“ održavao tijekom rujna na terenu NK Metković.
Ove godine nastupilo je 59 ekipa s oko 750 natjecatelja iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića, područnih škola iz Vida i Pruda te polaznika Škole nogometa NK Metković u čijoj organizaciji je turnir odigran. U realizaciji je pomogla OŠ Don Mihovila Pavlinovića te Ustanova Športski objekti Metković.
U kategoriji od 1. do 4. razreda najbolji igrač bio je Duje Manenica iz 4. C razreda, najbolji strijelac s šest postignutih golova bio je Josip Marušić iz 1. A, a najbolji vratar Marin Ćužić iz 4. C.
U kategoriji od 5. do 8. razreda najbolji igrač bio je Josip Zubac iz 8. E, najbolji strijelac s postignutih 6 golova Bruno Šprlje iz 6. E te najbolji vratar Slavko Volarević iz 8. E.
Kod cura najboljom igračicom proglašena je Ivana Pehar iz 7. E, najbolji strijelac s pet postignutih golova bila je Antonela Matičević iz 8. A te najbolja golmanica Ivana Jurković iz 6. D.
Posebno priznanje za sudjelovanje na turniru dobio je Dario Šetka iz 5. D razreda.
Pobjednici turnira po kategorijama kod dječaka su 2. D, 4. C, 6. E i 8. E, a kod djevojčica 6. D i 7E.