vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK 'Neretva' – NK 'Jadran LP' 1:1

Metković, 31.10.2008. - U 12. kolu III. HNL - jug na igralištu Iza Vage odigrana je utakmica između NK Neretve i pločanskog NK Jadran LP koja je završila neriješenim rezultatom 1:1.
  Tijekom susreta Neretva je bila nadmoćnija stvarajući niz prigoda za pogodak, ali se još jednom pokazala neučinkovitost njenih napadača. Iskoristivši slabost domaće obrane, gosti su u zadnjoj minuti prvog poluvremena poveli 0:1 preko N. Grgurinovića koji je bez većih problema savladao domaćeg vratara Z. Bubala, nakon što ga je idealno uposlio Cvijanović. Na samom početku drugoga dijela, u 50. minuti, Pločani su propustili priliku da riješe utakmicu preko Cvijanovića koji je,  našavši se sam pred golom domaćih, pogodio stativu.
  Neretva
je na 1:1 izjednačila u 70. minuti iz akcije u kojoj je Jelavić asistirao Šutalu, a on loptu uspio ugurati u mrežu vratara Stipkovića. U posljednjoj minuti utakmice Brečić je bio u vrlo izglednoj prilici, ali je njegov udarac uspio obraniti Stipković, koji je bio i najbolji igrač utakmice.
  Za Neretvu igrali su: Z. Bubalo, T. Kuran (od 46. minute Lizde), Jelavić, D. Kuran, Bezer, Jakić (od 57. minute Šutalo), Gujinović, Brečić, Suton, I. Bubalo, Volarević (od 75. minute Dodig).
  Za Jadran LP igrali su: Stipković, Roso, Veić, N. Grgurinović (od 83. minute Krilić), Burđelez, Barbir, Džeko, Krstičević, Dulaj (od 59. minute A. Krstičević), Vukušić, Cvijanović (od 52. minute Nikolac).