vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Prvi dan četvrfinalnih borba

Metković, 19.12.2008. - Sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani pred preko tisuću gledatelja u obje konkurencije odigrane utakmice prvoga dana četvrtine završnice.
Rezultati:
MNK Stari Grad HP Investing – VB Kaktus 1 : 4
MNK GO Lučić Makarska – Porto Tolero 0 : 3
Žrnjevo Neum – Hollywood 4 : 0
CB Bambi-Konzum – Gornja Vala Drvenik 5 : 2

   U konkurenciju juniora odigrana je utakmica između odličnih ekipa MNK Stari grad i Coctel bara Kaktus. Ekipa Coctel bara Kaktus iznenadila je jednog od favorita turnira i pobijedivši s 4 : 1 i plasirala se u polovinu završnice turnira.
  U konkurenciji seniora iskusna ekipa Porto Tolero s tri Vučkovićeva gola pobijedila je ekipu MNK GO Lučić iz Makarske rezultatom 3 : 0. Polovinu završnice izborila je i ekipa Žrnjevo Neum koja je pobijedila Hollywood s 4 : 0.
  U susretu jednog od favorita turnira ekipe CB Bambi-Konzum za koju igraju Darijo Srna, Andrija Bogdanović, Frane Despotović, Denis Mijatović, Martino Sprčić i Ante Volarević  i dobro organizirane ekipe Gornja Vala iz Drvenika umalo nije došlo do iznenađenja jer je ekipa iz Drvenika preko Kostanića i Korljana dva puta vodila pa je u 29 minuti susreta rezultat bio  2 : 1 za Gornju Valu. Tada je u igru ušao Darijo Srna (1 gol)  i skupa sa odličnim Mijatović (2 gola) preokrenuo rezultat. Na kraju je CB Bambi-Konzum slavio s 5 : 2.