vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Hrvace 2:1

Metković, 8.3.2009. - U 19. kolu III. HNL - jug na igralištu Iza Vage odigrana je utakmica između NK Neretva i NK Hrvace koja je završila pobjedom Neretve rezultatom 2:1.
   Tristotinjak gledatelja tijekom prvog poluvremena moglo je pratiti blijedu igru obje momčadi, dok je nastavak donio daleko kvalitetnije izdanje s obje strane. Gosti su poveli u 58. minuti nakon što je Sučić iskoristio neopreznost domaće obrane i s nekoliko metara ubacio loptu u gol vrataru Z. Bubalu. Do poravnanja rezultata došlo je u 61. minuti pogotkom Ćorića koji je spretno iskoristio gužvu u kaznenom prostoru. Pobjedu Neretvi, nakon što je idealno poslužen od Brečića, osigurao je Lizde u 88. minuti kada je glavom loptu spremio u gol.
   Za Neretvu su igrali: Z. Bubalo, Bezer, Dodig (od 83. minute Lizde), Kaleb, Ćosić, Gubeljić, I. Bubalo, Jelavić (od. 76. minute Buljubašić), Ćorić, Brečić, Marić (od 65. minute Suton).
   Za Hrvace su igrali: Grčić, Šandrić, Efendić, Maretić (u 68. minuti dobio crveni karton nakon dva žuta), Zorica, Ramljak, Tomić, Kunac, Sučić (od 75. minute Perić), Lozina (od 83. minute Domazet Lošo), Romac (od 65. minute Bešić).