vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Ivo Josipović u Metkoviću

Metković, 4.1.2010. - U sklopu predizborne kampanje za drugi krug predsjedničkih izbora, koji će se održati 10. siječnja, u Metkoviću je danas boravio predsjednički kandidat Ivo Josipović koji se okupljenima u Hotelu Narona obratio riječima:
   – I vi ste dio programa, dio pokreta Za bolju i pravedniju Hrvatsku. Čast mi je što ste sa mnom i što ćemo zajedno pobijediti na predsjedničkim izborima. Naša pobjeda je važna zato jer je Hrvatska zemlja kojoj nedostaje pravde. Hrvatska je željna pravde i poštenja. Treba joj odlučna i čvrsta borba protiv korupcije, protiv kriminala i svega onoga što ovo društvo čini nepravednim, što ga čini teškim za život mnogim ljudima, što ovo društvo čini društvom koje moramo popraviti. Moramo ga popraviti iz razloga što svaki čovjek mora moći živjeti od svog rada, od svoje mirovine. Svaki čovjek u ovom društvu mora imati jednake šanse za učenje, zapošljavanje, odgajanje svoje djece te da pošteno živi od svog rada.
   Govoreći o program nove pravednosti rekao je kako je to program koji podržavaju mnoge stranke, branitelji i različite udruge, za koji se danas može reći da je dostupan i prihvatljiv, ne samo ljevici i lijevome centru, nego svim poštenim ljudima neovisno kojoj stranci pripadaju i za koju stranku navijaju, zbog čega će taj program odnijeti uvjerljivu pobjedu.
   – Kada 18. veljače uđem u Ured predsjednika u ovoj zemlji više ništa neće biti isto. U Hrvatsku će doći čvrsta želja za pravdom, za povratkom morala u politiku i jasna nedvojbena želja da  Hrvatska kao europska prosperitetna zemlja uđe u zajednicu europskih naroda. Naš program nove pravednosti, kojega ste i vi dio, će pobijediti i zato izađite na izbore i glasajte za pravednu Hrvatsku – rekao je na kraju Ivo Josipović.