vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Mišić državni prvak u tajlandskom boksu

Metković, 22.4.2010. - S Prvenstva države u tajlandskom boksu, koje se 17. travnja održalo u Splitu, metkovski  Thai boxing klub 'Tigar' Metković vratio se s jednim državnim prvakom i tri viceprvaka.
   Boško Mišić (na slici) postao je juniorski prvak države u kategoriji -70 kg. U prvoj je borbi nadmoćno pobijedio protivnika koji se predao u prvoj rundi, dok je u drugoj borbi pobijedio odlukom sudaca sa 3:0. Ante Jelavić je nastupio u juniorskoj  superteškoj kategoriji te osvojio srebro, a prošlogodišnji prvak države u juniorskoj kategoriji Petar Jezidžić ove je godine nastupio kao senior u superteškoj kategoriji te, također, osvojio srebro. Ivan Vladimir je osvojio srebro u seniorskoj kategoriji -71 kg.
   Thai boxing klub 'Tigar' Metković upisuje nove članove o čemu više informacija možete dobiti na 099 66 88 332.

Uspješni i karataši
  
Dok su boksači nastupali u Splitu 13 natjecatelja KK 'Metković' otišlo je u obližnji Ljubuški na Međunarodno klupsko natjecanje 'Ljubuški kup',  na kojem je nastupilo preko 30 klubova s 450 natjecatelja
   U borbama su osvojene tri medalje: Sara Ćelić i Marija Kiridžija zlatne, a Maja Žderić srebrnu. U katama je Marina Cindrić osvojila je srebro, a Vlatka Dropuljić broncu.
   Za Klub su još nastupili Luka Jerković, Šimun Ćelić, Ante Dominiković, Klaudija Franić, Mihovil Antunović, Gabi Dominiković, Nikola Bjeliš i Marina Kaleb.