vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Dijamanti su vječni

Metković, 20.8.2010. - Koncertom Dijamanti su vječni Tereza Gabrić još jednom je obogatila metkovsku ljetnu glazbenu scenu.
   U galeriji metkovskog GKS-a sinoć su se okupili ljubitelji glazbe iz filmova i mjuzikla koja se nalazi na Terezinom najnovijem CD-u Diamonds are forever, pa je koncert bio ujedno i metkovska promocija toga albuma. Prateći sebe na glasoviru Tereza je otpjevala poznate teme iz mjuzikla Oliver i Evita, rock opere Jesus Christ superstar, filmova Diamonds are forever, Modern times… Drugi dio koncerta činili su poznati jazz standardi nakon kojih je publika dva puta tražila bis. U tome dijelu publika je, između ostaloga, mogla čuti Zelenu granu Tina Ujevića na glazbu Zdenka Runjića te Bodulsku baladu, pjesmu poznatu u interpretaciji Vice Vukova.
   Svi oni koji su toj glazbenoj večeri dali prednost pred nogometom, a bilo ih je podosta, zadovoljni su otišli iz GKS-a. Tereza im je na kraju zahvalila na toplom prijemu, rekavši kako se u Metkoviću uvijek osjeća posebno lijepo te je obećala nove nastupe.