vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Deveti turnir nogometom protiv droge

Metković, 7.10.2010. - Danas je dodjelom priznanja završen deveti po redu nogometni turnir koji se pod motom Nogometom protiv droge igrao na igralištu ONK Metković. Kao i proteklih devet godina turnir je organizirala Škola nogometa ONK Metkovića u suradnji s OŠ Don Mihovila Pavlinovića uz logističku potporu Ustanove Športski objekti Metković.


   Najbolji igrač turnira u kategoriji od 1 do 4 razreda je Toni Kežić iz 4. D, najbolji strijelac sa sedam postignutih golova je Ante Hrstić iz 2. B, a najbolji vratar Filip Čuže iz 2. B. U kategoriji od 5 do 8 razreda najbolji igrač je Krešo Jelčić iz 8. B, najbolji strijelac s postignutih devet golova Stipe Mioč iz 5. A te najbolji vratar Marin Ćužić iz 6. D. Kod cura najboljom igračicom proglašena je Anja Dodig iz 7. D, najbolji strijelac s postignutih 5 golova je Ivana Galić iz 6. B, a najbolja golmanica je Korina Musulin iz 7. D. Posebno priznanje za sudjelovanje dobio je Daro Šetka iz 8. D razreda. Pobjednici turnira po kategorijama za dječake su 2. B, 4. D, 6. D i 8. B te kod djevojčica 6. B i 7. D. 
    Na turniru je tijekom mjesec dana nastupilo je oko 700 natjecatelja iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića, područnih škola iz Vida i Pruda te polaznika škole nogometa.