vijesti www.metkovic.hr

 Televizija

'Lijepom našom' u Metkoviću

Metković, 23.11.2010. - U četvrtak u 19 sati u Gradskoj dvorani u Metkoviću održat će se televizijsko snimanje HRT-ove emisije Lijepom našom koja će na drugom programu HRT-a biti emitirana u dva nastavka. Prvi je u nedjelju, 28. studenoga u 17,45, a drugi 5. prosinca u isto vrijeme.
   Mi smo sinoć u Hotelu Narona zatekli voditelja Branka Uvodića kako se s kolegama i predstavnicima Grada Metkovića dogovara oko realizacije programa u kojem će nastupiti izvođači iz Metkovića i doline Neretve, ali i iz cijele Hrvatske. Bit će tamo KUD Metković, KUU Žutopasi iz Smokovljana, KUD Kumpanija iz Vele Luke, KUD Škrapa iz Momića, KU Poloneza iz Orebića, KUD Župa Bagalovići, zatim klape: Sv. Nikola iz Metkovića, Luka iz Ploča, Opuzen, Kumpanija iz Vele Luke, Maestral iz Dubrovnika, Kumpanji iz Blata, Moderato cantabile iz Kotora, Lira iz Čapljine te Ragusa. Nastupit će i Slatka tajna iz Metkovića, Slavonia band, Zoran Bebić - Beba, Milo Hrnić, Alen Nižetić, Trio Gušt, Matija Vuica, Dalmatino, Meri Cetinić te Giuliano.
   Ulaznice po cijeni od 25 kuna moći će se u srijedu i četvrtak kupiti u Gradskom kulturnom središtu, Gradskoj knjižnici i Pizzeriji Milano, a pred početak na blagajni dvorane.