vijesti www.metkovic.hr

 Šport

KK Metković - KK Jolly JBS 67:85

Metković, 16.12.2010. - Nakon tri uzastopne pobjede košarkaši KK Metković jučer su u 10. kolu A2 lige jug rezultatom 67:85 na domaćem terenu poraženi od trenutno vodećeg KK Jolly JBS iz Šibenika.
   Metkovci su odlično krenuli u utakmicu i prvu četvrtinu završili rezultatom 21:18. U drugoj četvrtini nastavili su precizno pogađati obruč te su na poluvrijeme otišli sa šest koševa prednosti. Povratkom na teren gosti su nametnuli svoju igru te agresivnom obranom i preciznim šutom u napadu uspjeli su onemogućiti Metkovce koji sve do kraja utakmice nisu uspjeli posložiti svoje redove.
   Kod domaćih igrača najviše koševa postigao je Lovrić, njih 21, od čega tri trice. Samo koš manje postigao je Marić, koji je također pogodio tri trice. Koševe su postigli još i Marin (12), Menalo (9) i Ramić (4). Kod gostiju najuspješniji je bio Spahija s 21 postignutim košem.

   Prije utakmice od kluba, ali i aktivnog bavljenja košarkom oprostio se Darijo Herceg koji je zadnjih pet godina bio jedan od ponajboljih metkovskih igrača. U ime KK Metković Hercegu je zahvalio predsjednik Jozo Jurković darovavši mu za uspomenu umjetničku sliku.