vijesti www.metkovic.hr

 Posao

Učenjem do novoga posla

Metković, 21.2.2011. - I druga skupina nezaposlenih žena završila je četrdesetosatni seminar iz osnova informatike. Kako smo već pisali riječ je o jednom od tri edukacijska seminara iz projekta Od ideje do realizacije.
  Seminare organizira Dubrovački centar za poduzetništvo kao jedan od partnera u sklopu Dešinog projekta Novim vještinama do novih mogućnosti. Kao i prošli put seminar je održan u prostorijama Autoškole Žabac, a vodio ga je informatičar Igor Hermanović iz Dubrovačkog centra za poduzetništvo.
   Uz Osnove informatike nedavno je održan i edukacijski seminar Osnove poduzetništva. U idući četvrtak započinje i treći pod nazivom Računovodstvo, porezi i financije malih poduzetnika. Važno je napomenuti kako sve nezaposlene žene iznad 40 godina koje žele naučiti nešto novo iz bilo kojeg od tri područja sažeta u paketu Od ideje do realizacije te time povećati svoju radnu konkurentnost na tržištu rada, to mogu napraviti tijekom čitave godine. Zavisno od interesa Dubrovački centar za poduzetništvo i dalje će organizirati seminare. Za sada najviše interesa bilo je za seminar iz osnova informatike pa će uskoro biti organizirana još dva.