vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Održan okrugli stol

Metković, 24.5.2011. - U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj danas je u Hotelu Narona održan okrugli stol na temu Intenzivnije uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada .
Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj zadnjih godinu dana u partnerstvu s Gradom Metkovićem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Ispostava Metković i Centrom za socijalnu skrb Metković provodi trogodišnji program Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi pod nazivom Intenzivnije uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada pa je okrugli stol upriličen kako bi se partnere i sve one koji bi mogli pomoći u nastavku provođenja programa detaljno informiralo o postignutim rezultatima u proteklih godinu dana.
Uz članove Prijatelja sudjelovali su predstavnici Obrtničke komore Metković, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centara za socijalnu skrb, Dubrovačkog centra za poduzetništvo, Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, Udruge veterana ZNG IV. brigade, Podružnica za DNŽ te novosnovane Zadruge Prijateljica iz Metkovića.