vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Sutra 'Iza Vage' neretvanski derbi

Metković, 26.9.2011. - Na dvjema tablicama, utakmica odigranih na domaćem terenu i u gostima, Neretva se našla na potpuno suprotnim pozicijama. Na prvoj je posljednja, a na drugoj prva. Hoće li sutrašnji susret protiv vječnog rivala Neretvanca to promijeniti?
    Neretva je već u prvome kolu s gostovanja donijela tri boda i dala nam nadu da se u ovoj natjecateljskoj sezonu u III. HNL – jug neće grčevito boriti za opstanak. Odmah potom uslijedio je hladan tuš kada joj je trenutni lider prvenstva uvjerljivo oteo tri domaća boda. A onda još veće čudo. U sljedeće četiri utakmice s gostovanja su donijeli maksimalnih šest bodova, a doma se zadovoljili tek s dva iz neriješenih susreta.
   Sedmo kolo igra se u srijedu na igralištu Iza vage, a u goste nam dolaze Opuzenci koji do sada u gostima imaju dva poraza i jednu pobjedu i koji su osokoljeni nedavnom pobjedom na domaćem terenu. Vječiti je to neretvanski derbi pa predlažemo ljubiteljima nogometa da sutra u 16 sati dođu ohrabriti domaće nogometaše u ostvarivanju prve pobjede na svome igralištu. Cijena ulaznice je u rangu kutije cigareta i jedne kave.