vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Otvorena poslovnica Erste banke

Metković, 16.4.2012. - Danas je u Metkoviću, na adresi Matice hrvatske 2, s redovnim radom započela poslovnica Erste banke. Poslovnica zapošljava sedam djelatnika, a u prostoru površine 230 četvornih metara klijentima će omogućiti sve vrste financijskih usluga za građane, ali i za srednja i mala poduzeća.
     Povodom otvaranja nove poslovnice, Erste banka je donirala novac trima metkovskim udrugama kako bi na taj način olakšala i potpomogla njihov rad. Po pet tisuća kuna donirano je Udruzi Otac Ante Gabrić i Udruzi osoba s invaliditetom Prijatelj, a sa 10 tisuća kuna potpomognut je rad Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići. U prisutnosti direktora Regionalne direkcije Jug Jurice Smoljana i njegove zamjenice Vinkice Cokarić, čekove na spomenute iznose predsjednicima triju udruga uručio je direktor metkovske poslovnice Damir Vekić.
     Uz tri spomenute donacije, sljedeći tjedan Erste banka uručit će i 100 poklon bonova Dječjem vrtiću Metković u vidu Medo Štedo promotivnog bona, nominalne vrijednosti 200 kuna, oročenih na dvije godine.
     U novootvorenoj poslovnici do sredine kolovoza vrijedi promotivno razdoblje i posebne pogodnosti, a od sljedećeg ponedjeljka, 23. travnja, započinju dani Otvorenih vrata koji će trajat tri tjedna, a tijekom kojih građani mogu razgledati poslovnicu te se konzultirati vezano uz svoje financijske potrebe.