vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretvi samo bod protiv Primorca

Metković, 21.4.2012. - Unatoč vodstvu od 3:0 koje je imala do 75. minute, Neretva je u utakmici 27. kola 3. HNL jug protiv NK Primorca odigrala neriješeno 3:3.
   Do prvog vodstva Neretva je došla već u 10. minuti pogotkom Milinkovića nakon čega je do kraja prvog dijela pokazala poprilično mlaku igru na terenu. Vodstvo od 2:0 Neretvi je donio Bubalo u 56. minuti nakon čega domaći igraći kreću ofenzivnije što je već dvije minute kasnije rezultiralo i drugim golom Bubala. Gosti u 75. minuti koriste pogrešku domaće obrane i preko Pelicarića, koji je u igru ušao samo minutu ranije, rezultat smanjuju na 3:1 nakon čega domaći igraći gube koncentraciju i padaju u igri što koristi Pelicarić koji nakon samo šest minuta zabija i svoj drugi gol za 3:2. U slijedećih osam minuta izglednu priliku kod domaćih propustio je Milinković, a gostima je zbog prekršaja u Neretvinom šesnaestercu poništen gol. Za konačnih 3:3 pobrinuo se Moravčić u 89. minuti.
   Za Neretvu su igrali: Tunjić, Brajković, Buljubašić, Filipović, Bezer, Kozina (od 81. minute Magzan), Rako, Milinković, Bubalo, Rodin (od 57. minute Prce) i Dodig (od 89. minute Bilan). Trener: Davor Mioč.
   Za Primorac su igrali: Juričin, Serdarević, Gregurević, Klarin, Juričić, Marković, Oluić (od 74. minute Pelicarić), Moravčić (od 90. minute Colić), Stojanov i lazarevski. Trener: Leo Šarić.