vijesti www.metkovic.hr

 Politika

HNS u Metkoviću izlazi iz koalicije s HSS-om

Metković, 18.7.2012. - Metkovska Podružnica Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata poslala nam je priopćenje za javnost koje ovdje prenosimo.

   
HNS Metković raskida Koalicijski ugovor s gradskom organizacijom HSS-a Metković
    Dana 16. srpnja 2012. godine na prvoj redovnoj sjednici Predsjedništva HNS-a Podružnice Metković, novoizabrano Predsjedništvo donijelo je odluku o raskidu Koalicijskog ugovora sklopljenog 20. travnja 2009. godine između HSS-a Gradske organizacije Metković i HNS-a Podružnice Metković.
    Na navedenoj sjednici zaključeno je kako s obzirom na tijek dosadašnje suradnje, te programe i ciljeve koje si je Podružnica zadala za budućnost, ostanak u Koaliciji više nije moguć.
Prema zaključcima Predsjedništva u nadolazećem razdoblju intenzivirat će se rad na programima i projektima čiji je cilj poboljšanje stanja u gospodarstvu, poljoprivredi, kulturi, energetici, školstvu, sportu, ekologiji i drugim segmentima života Grada, a koji će biti dostupni građanima i na novoj web stranici koju ćemo uskoro predstaviti, a putem koje će se omogućiti građanima i ostalim zainteresiranima da svojim prijedlozima i sugestijama utječu na kvalitetu rada Podružnice.
    Nadalje je istaknuto da će HNS Metković pratiti svaku konstruktivnu inicijativu koja je na dobrobit našeg Grada i Doline, bez obzira radilo se o stranačkim ili inicijativama udruga.