vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

Dan darovitih učenika

Metković, 22.3.2013. - OŠ Stjepana Radića je Dan darovitih učenika (21. ožujka), što se prema preporuci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta prvi put obilježava u hrvatskim školama, obilježila školskom priredbom na kojoj se okupilo mnoštvo učenika, njihovih roditelja i učitelja koji su sve pratili s velikim zanimanjem.
  Učenici su pokazali svoje sposobnosti u pjevanju i sviranju, krasnoslovu i pisanju pa čak i repanju. Mnogi su među njima postigli iznimne uspjehe na natjecanjima, kako županijskim i državnim tako i međunarodnim. Posebno je bila dojmljiva PowerPoint prezentacija na kojoj su prikazane fotografije učenika koji su ove školske godine postigli uspjeh na natjecanjima u znanju, sportu i na smotrama.
   – Ova su djeca ponos svoje škole, svoga grada i svoje domovine – rekla je ravnateljica Božena Nikoletić, ne skrivajući zadovoljstvo uspjehom učenika i učitelja Škole.
   Posebni su gosti na toj priredbi bili su korisnici i djelatnici Dnevnog boravka Udruge otac Ante Gabrić koji su uživali u svemu što su im djeca pokazala.