vijesti www.metkovic.hr

 

'Lude koke' protiv 'Neretvanki'

Metković, 10.4.2005. - Danas je u Metkoviću odigrana prva ženska malonogometna utakmica. U dvorani Gimnazije pred nekoliko stotina gledatelja odigran je meč između "Ludih koka" iz Jelse i kombinirane opuzensko-metkovske ekipe "Neretvanke". Mada je utakmica odigrana u revijalnome tonu, na terenu nije nedostajalo pravih nogometnih poteza, od driblinga, duplih paseva, kontri i šuteva na gol od kojih niti jedan nije završio iza leđa golmanica koje su nekoliko puta morale pokazati svoje umijeće.
Starije i iskusnije Jelšanke nekoliko su puta bile u prigodi da utakmicu odluče u svoju korist, ali šut ih nikako nije išao, dok su mlade Neretvanke brzim protunapadima i pravim nogometnim potezima nerijetko podizale publiku na noge, no nikako do pogotka. Na kraju je rezultat ostao 0:0, ali će se na računu Udruge "Nada" naći 5.000 kn koliko je skupljeno od prodanih ulaznica. Sve u svemu, hvale vrijedna akcija i ugodnih sat vremena promatranja ženskog nogometa.

Ekipe "Ludih koka" i "Neretvanki" sa trenerima (klinite na sliku)

Ravnateljica Nade Nataša Vučković i Stanislav Mačuket uručili su igračicama cvijećePravi nogometni potezi, da su Hajduku i Dinamu ovakvi igrači

Kapetanice Ilonka Crnčević i Branka Babić predaju skupljeni novac ravnateljici Vučković