vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Crnome putu MNT 'Eugen Erjauc'

Metković, 19.7.2013. - Na igralištu SC Orašina sinoć je završen 3. memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc koji se igrao od 3. srpnja. Ovogodišnje izdanje Turnira pripalo je MNK Crni put koji je time obranio prošlogodišnji naslov.
     Nogometaši Crnog puta u finalnoj utakmici bili su bolji od ekipe Iskopi Boras koju su savladali rezultatom 1:0. Za ekipu Crnog puta igrali su: Marko Alimić, Mate Marušić, Roko Brečić, Luka Borovac, Josip Šiljeg, Dragan Brečić i Drago Jelavić. Za ekipu Iskopi Boras igrali su: Ante Hrgović, Ante Mihaljević, Domagoj Rodin, Nikola Magzan i Ivan Popović. Treće mjesto pripalo je ekipi Narona rez iz Vida koja je sa 2:0 savladala ekipu Udruga lađara Jerkovac. Po prvi put turnir se igrao i u ženskoj konkurenciji. Nastupile su četiri ekipe, a u finalu su igrale ekipe HŽMNK Vrgorac i ŽMNKKobiljača. Spretnijima su se pokazale Vrgorke koje su suparničku ekipu pobijedile rezultatom 1:0.
     Najboljim igračem proglašen je Dragan Brečić iz ekipe MNKCrni put, najbolji strijelac je Ante Batinović iz ekipe Udruga lađara Jerkovac, a trofej Fair play pripao je ekipi Zvirovića (BiH).
     U zabavnom dijelu večeri nastupio je ovogodišnji pobjednik Glasa Neretve Ivan Vidović, a odigrana je i revijalna utakmice između ekipa Orašina i Eugenovi prijatelji i Veterana IV. gardijske brigade koja je završila rezultatom 5:6 u korist Veterana.
     Finalne utakmice pratili su i zamjenica župana Marija Vučković, zamjenici gradonačelnika Katarina Ujdur i Nikola Grmoja te nekoliko vijećnika Gradskog vijeća Grada Metkovića.
     U ime organizatora MNK Killersi turnir je proglasio zatvorenim Ante Boras.