vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Zmaj 0:0

Metković, 25.11.2013. - U 16. kolu 3. HNL- jug Neretva je protiv Zmaja iz Makarske odigrala neriješenim rezultatom 0:0.
     Neretva je od početka susreta bila angažirana, a najbliža vodstvu bila je u 20. minuti utakmice kada je nakon obaranja Vrnoge u samom vrhu kaznenoga prostora sudac pokazao na bijelu točku. Izvođač je bio Dino Primorac, ali je njegov mlitavi udarac bez problema obranio vratar Franić. Neretva je od 36. minute imale i igrača više, jer je zbog grubog starta nad Magzanom isključen Marin Božić, ali ni igračka premoć na terenu što su je imali do kraja susreta nije im pomogla da probiju Zmajevu obranu.
     Neretva trenutno s osvojenih 18 bodova zauzima 14. mjesto na tablici, a jesenski dio prvenstva zaključit će gostujućom utakmicom protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca (koji s bodom manje zauzima 16. mjesto na tablici).
Za Neretvu su igrali: Rolj, Jelić, Dominiković, Kuran, Glavan, Paponja (od 71. minute Ilić), Batinović, Vrnoga, Sršen (od 46. minute Jerković), Primorac i Magzan (od 63. Jelčić). Trener: Ante Volarević.
Za Zmaj su igrali: Franić, Selak, Puljić, Božić, Gojak (od 83. minute Glavina), Matešan, Kožul, Vekić, Radalj (od 73. minute Jerković), Zovko i Smilović. Trener: Slobodan Carević.