vijesti www.metkovic.hr

 Reagiranje

Očitovanje GO HDZ-a Metković na priopćenje dogradonačelnika Grmoje:
Grmoja i Petrov su most, ali prema SDP-u!

Metković, 5.10.2015. - Zamjenik metkovskog gradonačelnika Nikola Grmoja bez ikakvog je povoda prozvao Hrvatsku demokratsku zajednicu i njenog župana Nikolu Dobroslavića da u predizborne svrhe manipulira s izbjeglicama i njihovim prolaskom preko teritorija juga Hrvatske – stoji u očitovanju GO HDZ-a Metković na nedavno reagiranje zamjenika gradonačelnika Nikole Grmoje. Očitovanje prenosimo u cijelosti kako je napisano.
    Činjenica je da je Grad Metković odnosno Grmojin politički mentor Božo Petrov na upit Stožera za zaštitu i spašavanje DNŽ ponudio lokaciju Dubravica za eventualni prihvat izbjeglica. Nitko nije maniplirao nego je sve to odrađeno u dogovoru s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje i Ministarstvom unutarnjih poslova. Da Grmoja barem zna ovlasti stožera, pa tako i onoga Grada Metkovića, znao bi da govori gluposti.
    Umjesto da prozove SDP i nesposobnu hrvatsku Vladu koja je dopustila da joj se dogodi kaos s izbjeglicama, Grmoja proziva HDZ. Time jasno daje do znanja da MOST i dalje hini tobožnju svađu s SDP-om. Vrlo dobro znamo u čija jedra pušete, kome se dodvoravate i zašto su pitanja Bleiburga, lika i djela dr. Tuđmana ili pak homoseksualnih brakova i posvojenja djece u istim za Vas tabu tema. O niti jednoj prije navedenoj temi, a koje su itekako važne za nekog tko ima ambicije na nacionalnoj razini, niste iznijeli svoj stav jer bi time mogli doći u koliziju s SDP-om i njihovim satelitima, ali kada treba napasti Županiju ili pak Župana za to ste uvijek spremni bez obzira što nemate nikakav razlog. Spremni ste i lagati da DNŽ koči vaše projekte, a kada Vas se jasno pozove da uprete prstom koji je to projekt i tko ga koči, od Vas gospodo ni traga ni glasa.
    Uvjereni smo da će građani Metkovića na parlamentarnim izborima prepoznati obmanu zvanu MOST te da će dati povjerenje Domoljubnoj koaliciji koja je jedini jamac razvoja doline Neretve i cijele Hrvatske.

    S poštovanjem,
GO HDZ- a Grada Metkovića