vijesti www.metkovic.hr

 Šport

'Ploče Open 2015.' uspješan za metkovske klubove

Metković, 18.10.2015. - U Pločama je jučer održano Međunarodno klupsko natjecanje Ploče Open 2015 na kojem je nastupio 21 klub iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine s 283 natjecatelja. Natjecala su se i dva metkovska kluba te osvojila ukupno 24 medalje.
  
   Karate-klub Metković nastupio je s 19 natjecatelja koji su osvojili 12 medalja i u ukupnom poretku klubova zauzeo je četvrto mjesto.
   Zlato u borbama osvojili su: Laura Ćulum, Ante Dugandžić i Duje Mihaljević. Srebra u borbama osvojili su: Ante Juračić, Ante Krstičević, Antonio Dominiković, Ante Leontić i Lucija Vištica.
   Bronce u borbama osvojili su: Lucija Utovac, Ivan Batinović, Iva Vučić i Ema Vidović.
   Nastupili su i Petra Vladimir, Ivan Jelinić, Ivana Jurković, Ante Penava, Marinela Perić i Sara Đukić ali ovaj put bez uspjeha.
   Na natjecanju je sudila i sutkinja Anamarija Jakić, koja je donedavno bila aktivna članica Kluba, a trenutno se nalazi u Splitu na visokom obrazovanju.
  
   Karate klub Knez Domagoj sudjelovao je na natjecanju s jedanaest natjecatelja koji su osvojili, također, 12 medalja.
   Zlatnu medalju u borbama osvojila je Ana Bebić. Matea Bebić osvojila je dva srebra u dvjema kategorijama, a s po jednom srebrnom medaljom pridružili su joj se Petra Bebić i Ante Bebić.
   U katama srebrom su se okitili Gabrijel Šiljeg, Lucija Bebić i Matea Bebić. Bronce su osvojili Ana Bebić (u dvjema kategorijama), Ivan Bebić i Petra Bebić.
   Poticajne brončane medalje u katama dobili su Marko Ilić, Ivan Gujinović, Ivan Bebić, Petra Kljusurić i Ivana Ilić te u borbama Ivan Bebić i Ivana Ilić.