vijesti www.metkovic.hr

 Plesna večer

Večer Calypsa

Metković, 13.6.2006. - Neobično uspješnu plesnu večer priredila je u nedjelju Plesna škola Calypso iz Metkovića. Za razliku od prijašnjih godina prezentacija plesnih skupina nije održana na ljetnoj pozornici GKS-a nego u Gradskoj športskoj dvorani u kojoj je bilo više od tisuću dvjesto gledatelja.

Calypso već niz godina uspješno djeluje u Metkoviću i dolini Neretve pa su nastupili plesači svih uzrasta iz gotovo svih neretvanskih mjesta. Ovogodišnju priredbu pratili su odličan razglas i rasvjeta što je ostavilo dojam visoke profesionalnosti. Da će se plesna večer dugo pamtiti bilo je jasno već na početku kada su plesačice irskog slipa i irskog stepa Dora Puljan i Nikolina Jelčić izvele plesnu točku u maniri Riverdancea.

Nizali su se nastupi najrazličitijih skupina da bi program efektno završio nastupom djevojačke show dance skupine i seniorske skupine brake dancera.


Voditelj Calypsa Dalibor Dominiković iskoristio je prigodu i javno obznanio da je priznat Guinnesov rekord u plesu najveće maturantske četvorke na svijetu u kojem su sudjelovali i polaznici plesne škole Calypso.