vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Dovedite svoje dijete, a trenirajte i vi u isto vrijeme

Metković, 21.1.2017. - Iz metkovskoga Karate-kluba Knez Domagoj javljaju da su u tijeku radovi u njihovim klupskim u kojima se uređuje Centar borilačkih vještina Metković (CBV), u kojemu će raditi i Karate-vrtić i Karate-škola Knez Domagoj.

U suradnji s Kickboxing-klubom Pauci Split tamo će, također, raditi Škola kickboxinga i to isključivo light kickboxing. Za školu boksa trenutno su u fazi razgovora s Nikolom Volarevićem, predsjednikom Boksačkoga kluba Borovo Vukovar, koji je kao sastavnica Slavonija-tima aktualni prvak Hrvatske. Tako bi u CBV-u Metković počele s radom škole dvaju olimpijskih sportova (karate i boks) te treća - light kickboxinga.

Klub će uz to omogućiti i bavljenje sportom roditeljima svojih članova u istom terminu u odvojenome prostoru. Očevi će moći trenirati sa seniorima kluba.

Treninge u KK Knez Domagoj vode: Mijo Volarević- trener karatea 4. dan, Mladen Kolovrat - licencirani trener 2. dan, Svjetlana Bebić - licencirana trenerica 2. dan i Klara Marević - licencirana trenerica 1. dan.

Light kickboxing će se raditi prema programu Hrvatskoga kickboxing saveza pod nadzorom trenera Ljube Penovića.

Centar borilačkih vještina započinje s radom početkom ožujka pa se pozivaju svi zainteresirani da se jave putem inboxa FB profila Karate Klub Knez Domagoj ili nazovu 098 940 9758 i 098 9323 878. Sa svim ozbiljnim interesentima bit će obavljen razgovor.