vijesti www.metkovic.hr

 Tradicija

Veselo na Neretvinoj Plavo-bijeloj noći – miss Ivana Mustapić

Metković, 11.2.2017. - Plavo-bijela noć Nogometnoga kluba Neretva sinoć je uz glazbenu potporu Nene Belana & Fiumensa te domaćega Glazbenog sastava Versi održana u Restoranu 'Adria' u Metkoviću.

Veslom se društvu prvo obratio predsjednik Uprave NK Neretva Goran Komazin Meka, koji je pozdravio goste, među kojima je bio predsjednik Sabora RH Božo Petrov, ministar pravosuđa Ante Šprlje, saborski zastupnik Nikola Grmoja, metkovska gradonačelnica Katarina Ujdur i bivši saborski zastupnik Mario Klobučić.

Komazin se osvrnuo na proteklo razdoblje toga najstarijega metkovskoga sportskog kolektiva, koji za dvije godine slavi stotu obljetnicu osnutka. Rekao je da unatoč svim teškoćama u Klubu nastoje pružiti adekvatne uvjete za rad. Najavio je uskoro rasvjetu na pomoćnom igralištu te idejni projekt za novi sportski centar. Pri tome je posebno zahvalio, Nikši Galovu, Mili Bebiću i Ninu Šešelju.

Nakon Komazina okupljene je pozdravila gradonačelnica Ujdur, kazavši da i sama potječe iz nogometne obitelji. Zahvalila je Upravi i igračima na trudu te rekla da će Grad Metković i dalje podupirati nogomet te sport u cjelini.

Na Neretvinoj Plavo-bijeloj noći tradicionalno se bira i miss. Ove je godine to Ivana Mustapić, a pratilje u joj dvije igračice ŽNK Neretva; Marija Herceg i Veronika Terzić. Njima su lente, cvijeće i prigodne darove uručili Ante Batinović, Goran Galov i Damir Jerković, a darove je osigurala Metkovska Zlatarna 'Elena'. Misicu je na ples prvi izveo ministar Šprlje, a njega su s pratiljama slijedili Leo Perdeda i Frane Jerković.

Tijekom večeri odigrana je i tombola s mnogobrojnim nagradama.
Foto: F. Bokan