vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ugriz 'Bijelih mambi'

Metković, 16.7.2017. - Prvoga dana 21. Međunarodnoga streetball turnira Metković 2017. na programu je bio juniorski turnir, koji su osvojili momci iz Metkovića okupljeni u ekipu Bijele mambe. U finalu su sa 16:14 bili bolji od ekipe Caffe Esse iz Čapljine.

Za Bijele mambe nastupili su Špiro Pačić, Marko Pačić, Ivan Medić i Hrvoje Veraja, koji je proglašen i najboljim igračem turnira. Najbolja ekipa dobila je zlatne medalje i pehar te nagradu od 1500 kn.

Drugoplasirana ekipa Caffe Esse Čapljina nastupila je u sastavu: Mateo Ivanković, David Rebac, Mario Vrankić i Drago Alilović, a potonji je s 32 koša bio najbolji strijelac turnira. Oni su dobili srebrne medalje i pehar te nagradu od 1000 kn.

Treće mjesto pripalo je nešto mlađoj metkovskoj ekipi Airball u sastavu: Karlo Bajo, Luka Obradović, Zvonimir Galov i Marko Tot, koji nas se najviše dojmio kao igrač koji dolazi i obećava. Oni su zaslužili nagradu od 500 kn.

Ekipa Klada Metković u sastavu: Ratko Knežić, Bojan Knežić i Ivan Grgić osvojila je četvrto mjesto i nagradu od 300 kn.

Na turniru je ukupno sudjelovalo osam ekipa. Osim navedenih, to su još ekipe Big 3, MV PIjani (pohvale za najbolju organiziranost i kreaciju), Kajsije te Veprovi Opuzen.
Priredio: N. Medak; Foto: F. Bokan