vijesti www.metkovic.hr

 Tradicija

Najbolji: Manenica s mosta, a Bešlić sa skakaonice

Metković, 18.7.2017. - U organizaciji Sportsko-kulturne udruge Ispod mosta jučer su uz Lučki most održani 14. skokovi u Neretvu. Natjecalo se u trima kategorijama; skokovi sa skakaonice za mladež i odrasle te skokovi s mosta, a u kamionskoj se zračnici utrkivalo za pršut.

Nakon intoniranja himne održana je minuta šutnje za pokojnoga Zorana Vladića Totu, osnivača i prvoga predsjednika Udruge Ispod mosta, nakon čega je gradonačelnik Dalibor Milan otvorio natjecanje.

U kategoriji skokova za mladež prvo mjesto je osvojio Toni Čović, a drugo i treće mjesto osvojili su Kristijan Kiridžija i Josip Bebić. U potkategoriji skokova za djevojčice najbolje su bile Mihaela Marević i Ivana Jakić. Medalje, pehare i sponzorske nagrade predao im je gradonačelnik Dalibor Milan, koji je sponzorsku nagradu predao i najmlađemu skakaču Andreju Peziću.

U utrci za pršut pobijedio je Josip Baban, a pršut mu je predao predsjednik Udruge Ispod mosta Ivica Jakić.

U skokovima sa skakaonice za odrasle najbolji su bili Jakov Bešlić, Marin Dodig i Ante Marević. Medalje, pehare, novčane i sponzorske nagrade predao im je predsjednik SU Neretva Run Ruđer Bošković.

F. Bokan