vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Izvještajno-izborna skupština DVD-a Metković

Metković, 24.10.2017. - U nedjelju, 22. listopada održana je Izvještajno-izborna godišnja skupština DVD-a Metković, na kojoj je sudjelovalo 19 od 49 članova Društva.

Nakon usvajanja Dnevnoga reda prikazani su financijski izvještaji za 2016. godinu, rad DVD-a za 2016. godinu te Financijski plan za 2018. godinu, kao i Program rada koji su na Skupštini jednoglasno usvojeni. Ostavka zapovjednika Filipa Majića rezultirala je novim izbornim procesom, tako da je Skupština na prijedloge članova izglasala slijedeća tijela. Za predsjednika DVD-a je izabran dosadašnji predsjednik Stipica Bebić, na mjesto zapovjednika izabran je Goran Medak, za zamjenika zapovjednika izabran je dosadašnji zamjenik Josip Medak, a član zapovjedništva ostao je Kristijan Pezić. Na mjesto tajnika DVD-a izabran je Mario Popović. Članovi Upravnoga odbora su Filip Majić i Tomislav Bebić, za članove Nadzornoga odbora izabrani su Nikola Puljević, predsjednik te Tvtko Dodik i Niko Bulum članovi. Za likvidatora izabran je Miće Obšivač.

Predstavljeni su i novi članovi koji su položili ispite za zvanje vatrogasac te su njima kao i članovima koji su položili ispit za zvanje vatrogasac prve klase dodijeljene diplome.
Foto: DVD Metković