vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Uskoro obvezno razvrstavanje otpada

Metković, 31.10.2017. - Stupanjem na snagu Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom, temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom, Grad Metković donijet će Odluku o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanoga komunalnog otpada i biorazgradivoga komunalnog otpada.

Tijekom 2018. godine mijenjat će se sustav prikupljanja i odvoza otpada iz domaćinstava pa će korisnici osim zelenih posuda (za ostali komunalni otpad) zadužiti smeđu posudu (za biorazgradivi otpad) i plavu kantu (za papir) te tako biti dužni razvrstati svoj otpad.

Čistoća Metković d.o.o. upućuje svojim korisnicima dva info-listića na čijoj je poleđini anketni upitnik. Riječ je o PDF dokumentima namijenjenima stanarima zgrada, odnosno domaćinstvima. Dokumente možete pohraniti na računalo te ih ispuniti u elektronskome obliku, otisnuti i poslati poštom na adresu Mostarska 10, 20350 Metković, odnosno faksom na 020-685-122 ili ih poslati putem e-pošte na info@metkovic-komunalno.hr, isto kao i putem aplikacije Viber na broj 091-786-5242.
  

Letak - stanari zgrada

Letak - domaćinstva