vijesti www.metkovic.hr

 Gradska uprava

Gradonačelnik primio sudionike gastro-natjecanja 2017.

Metković, 23.2.2018. - Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je u svome uredu primio učenike Srednje škole Metković i njihove mentore, koji su na Međunarodnom natjecanju Grand Gourmet u Makarskoj te na nedavno održanom regionalnom natjecanju Gastro u Zadru osvojili visoka mjesta i plasirali se na državno natjecanje na Malome Lošinju.

Podsjetimo se da je u disciplini pripremanje hladnoga predjela na tanjuru 1. mjesto osvojila Klara Popović (mentor Vedran Perić), u disciplini posluživanje menija 2. mjesto osvojio je Kristijan Volarević (mentor Rade Nikoletić), a u disciplini pripremanje barskih mješavina 3. mjesto osvojio je Matej Brnas (mentor Rade Nikoletić). Petru Musulinu (mentorica Dana Paponja) pripalo je 6. mjesto u disciplini pripremanje menija.

Gradonačelnik je učenicima i njihovim mentorima čestitao na uspjehu i zaželio im isto tako dobar uspjeh na državnome natjecanju te im je dodijelio priznanja i prigodne darove. Isto tako, ponudio je pomoć Grada Metkovića za odlazak na to natjecanje, na kojemu će se naši učenici naći među 14 najboljih ekipa u Hrvatskoj.