vijesti www.metkovic.hr

 Šport

BK Komolac uzeo županijski Kup

Metković, 27.4.2018. - Boćari Komolca osvojili su Kup Dubrovačko-neretvanske županije, pobijedivši u Boćarskom domu Metković boćare iz BK Metković rezultatom 4:5.

Prevaga na stranu Komolca otišla je preko oca i sina Bajo. Jednu igru kruga dobio je otac Srećko i donio svome klubu dva boda. U srazu s Ivicom Krstičevićem bilo je 25:23. Sin Marijo uz pomoć Andra Miljevića bio je uspješniji u igri par. Protiv domaće kombinacije Markica Dodig i Mile Vidović bilo je 9:3 za goste. Pobjeda u igri par nosi tri boda, što je i bilo presudno za sveukupnu pobjedu gostiju iz Komolca.

Za domaće boćare pobjede su u igri krug izborio je Jure Krstičević protiv Ante Farčića te Ante Jakić u pojedincu protiv Nika Sukna. Pobjednički pehar gostima je uručio zamjenik gradonačelnika Damir Raić.

Pobjedom i osvajanjem Kupa boćari Komolca izborili su nastup na Završnom turniru, među osam najboljih klubova Hrvatske, u borbi za pokal Kupa Hrvatske, koji će se održati 7. srpnja, dijelom na boćarskim terenima u Pločama i u Boćarskom domu u Metkoviću.
N. Medak; Foto: likemetkovic.hr