vijesti www.metkovic.hr

 stanovanje

Odabir neprodanih stanova iz Programa POS-a

Metković, 4.7.2018. - Pozivaju se kandidati s Konačne liste prvenstva Grada Metkovića, klasa:370-01/18-01/04 urbroj:2148/01-02-18-17 od dana 12. lipnja 2018. godine, da se odazovu odabiru preostalih neprodanih stanova iz Programa POS-a na lokaciji Metković.

Prezetnacija i odabir stanova održati će se u Galeriji Gradskog kulturnog središta na adresi Stjepana Radića 1 u Gradu Metkoviću dana 11. srpnja. (srijeda) 2018. godine u 14 sati.

Napominjemo kandidatima na listi da za kupnju stana uz obročnu otplatu, obavezno predoče potvrdu o kreditnoj sposobnosti jedne od 6 poslovnih banaka (Erste&Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, OTP banka, Privredna banka, Societe Generale-Splitska banka ili Zagrebačka banka).

Ukoliko se kandidati na listi ne odazvu ovom pozivu smatrat će se da su odustali od izbora stana, a daljnji izbor nastaviti sukladno listi prvenstva za kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Metkovića.

Ponuda i tlocrti svih slobodnih/neprodanih stanova na lokaciji POS Metković objaviti će se do početka odabira stanova na našoj internetskoj stranici www.apn.hr.