vijesti www.metkovic.hr

 Politika

Ivan Đerek novi predsjednik GO SDP-a Metković

Metković, 21.1.2019. - U subotu, 19. siječnja 2019. održana je Izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Metković, na kojoj je za predsjednika Organizacije izabran profesor Ivan Đerek.

Ivan Đerek zahvalio je na povjerenju koje su mu ukazali članovi organizacije te izrazio želju za dobrom i uspješnom suradnjom sa svim članovima u budućem razdoblju.

Dosadašnji predsjednik metkovskoga SDP-a Krešimir Kuran, uz čestitke novoizabranom predsjedniku, dao je izvješće o dosadašnjem radu te izrazio žaljenje što građani Metkovića nisu prepoznali ideje i program za koji se zalagao. Metković, koji je gospodarski upropašten, sada je pogođen i velikim demografskim egzodusom mladih te ako ubrzo ne dođe do investicija koje će rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta, možemo očekivati stagnaciju i nazadovanje u svim poljima.

– Ivanu želim puno sreće u radu, a nadam se kako će građani Metkovića u budućnosti prepoznati ideje i smjer razvoja grada Metkovića koji zastupa SDP Metković – rekao je Krešimir Kuran.