vijesti www.metkovic.hr

 Projekti

Kad' se male ruke slože

Metković, 9.4.2019. - Vesele pisanice projekt su Turističkoga ureda i Grada Metkovića, realiziran u suradnji s odgojno-obrazovnim ustanovama na područja našeg grada. Projektu se pridružio i Prirodoslovni muzej Metković, s kojim organiziramo kreativnu radionicu u Gradskom parku – javljaju iz TU TZ grada Metkovića.

Učenici Srednje škole Metković – 4. b i 2. b smjera građevinski tehničar, te 3. d smjera računalni tehničar sa svojim su profesorima Zoranom Grgićem, Matejom Lazarevićem, Vedranom Nižićem i Josipom Cvitanovićem te pedagoginjom Violetom Oršulić izrađivali su velike pisanice.Djeca iz Središnjega dječjeg vrtića te DV Radost, DV Leut i DV Mali Isus, OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i SŠ Metković ukrašavaju pisanice koje će u subotu, 13. travnja biti postavljene u Gradskom parku. Tamo će ih se moći razgledati sve do 30. travnja.

Pozivamo svu djecu koja se žele zabaviti, bojati, crtati, naučiti plesti maslinove grančice, i još mnogo toga, da nam se pridruže u subotu 13. travnja u 11 sati na kreativnoj radionici. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, umjesto u Gradskom parku, radionica će se održati u Gradskom kulturnom središtu.