vijesti www.metkovic.hr

 Radionica

Agroturizam i mjere ruralnog razvoja

Metković, 5.9.2019. - Centar za održivi razvoj iz Imotskoga i Udruga DOBRA organiziraju radionicu na temu Agroturizam i mjere ruralnog razvoja, koja će se održati u Volonterskom centru Dobra (bivša knjižnica) u petak, 6. rujna s početkom u 18 sati.

Radionica se održava u okviru projekta Tko pita, ne skita, koji Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Kulturnom udrugom mladih K.U.M. Proložac, Udrugom DOBRA iz Metkovića te Centrom za ruralni razvoj CERURA HR iz Sinja.

Projekt Tko pita, ne skita usmjeren je prema mladima ruralnih područja Dalmacije i provodi se na području Cetinske i Imotske krajine te doline Neretve. Ciljevi projekta su: omogućiti informativno edukativne i savjetodavne aktivnosti na ruralnim područjima Dalmacije kroz osnivanje info centra za mlade, povećati stupanj društvenoga djelovanja mladih i njihovu socijalnu uključenost na ciljanim područjima, unaprijediti znanja i vještine koje pridonose daljnjem obrazovanju i konkurentnosti na tržištu rada i povećati svijest mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja mladih.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.