vijesti www.metkovic.hr

 Zabava

Zvončići ukupni pobjednici MTKviza

Metković, 23.2.2020. - Nakon 16 odigranih kola i 1632 pitanja iz 35 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 5. MTKviz lige. U posljednjem kolu pobjedu je odnijela ekipa Brondies sa 740 bodova. Drugo mjesto zauzela je ekipa Ćaćini sinovi sa 700 bodova, a treći su bili Aufwiedersehen sa 695 – stoji na FB profilu MTKviza.

Najbolje znanje tijekom Lige pokazala je ekipa Zvončići pobijedivši u 5. kola Lige osvojivši ukupno nedostižnih 12140 bodova. Predvođeni kapetanicom Renatom Cindrić, pobjednici su nastupali u sastavu: Ante Cindrić, Nikola Putica, Mario Putica i Zvone Mostarac.

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe Pjacari koja je kontinuirano dobrom igrom u svim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 11890 bodova. U kategorijama poput Sporta, Književnosti i Vezivanja uživali su: Donald Čavar, Sanja i Frane Pivac i Ivica Brnas -Fudo i Romana Gabrić.

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa Smokovo sa osvojenih 11645 bodova. U Zemljopisu, Povijesti, a ponekad i u Sportu uživali su : Ante Ćubranić, Kristina Kežić, Tomislav Tomić, Ana Markotić i bračni par Jakišić.

Svakako treba istaknuti ekipu Ladno Točeno koja je pobijedila u dva kola, ali izostanak na početku natjecanja ih je koštao boljeg plasmana. Sve pohvale idu i ekipama AVŽ i Brondies na osvojenom petom i šestom mjestu, kao i Lolama i mladim ekipama Nas 5, Ćaćini sinovi i Acervatio.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima koji su nas pratili kroz cijelu ligu, a to su redom: HAM-HAM, PIZZERIA MILANO, HOTEL NARENTA, KINO POBJEDA,KARMEL ICE, VINARIJI VERAJA i CB ĆAKULA.

Hvala Metković News-u i Metković Net-u koji su nas pratili iz kola u kolo a dio atmosfere od sinoć pogledajte na njihovim stranicama.