vijesti www.metkovic.hr

 Javni poziv

Županija objavila javne pozive za predlaganje programa u 2020.

Metković, 24.2.2020. - Dubrovačko-neretvanska županija objavila je javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Preostala dva javna poziva iz djelokruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke populacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Dubrovačko-neretvanska županija na ovaj način podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te pozivamo udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije da predlože svoje programe.