vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Otkazana 'Rimska noć u Naroni'

Metković, 22.7.2020. - Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i neizvjesnosti koju ona donosi te sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovogodišnja 'Rimska noć u Naroni', nažalost, otkazuje se – stoji u priopćenju Ureda TZ grada Metkovića. Otkazana 'Rimska noć u Naroni' Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i neizvjesnosti koju ona donosi te sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovogodišnja 'Rimska noć u Naroni', nažalost, otkazuje se – stoji u priopćenju Ureda TZ grada Metkovića.

S obzirom na specifičnosti sadržaja programa Rimske noći, realizaciju manifestacije nemoguće je provesti prema mjerama koje su propisale nadležne institucije, a u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama i odlukama.

Proteklih smo mjeseci prilagođavali planove i program sukladno važećim mjerama koje su se mijenjale, no sigurnost posjetitelja i sudionika na prvom nam je mjestu. Zato zbog društvene odgovornosti, u svrhu sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19, moramo ostati odgovorni i držati se preporuka zdravstvenih stručnjaka i epidemiologa.

Zahvaljujemo svima koji su i ove godine željeli doći na našu manifestaciju.

Ovim vas putem obavještavamo da će u petak, 31. srpnja u 21 sat u Arheološkome muzeju Narona biti otvorenje izložbe 'Rimska noć u Naroni - prvih deset godina'. Izložba ostaje otvorena do 31. kolovoza.

Do sljedeće godine i nove Rimske noći u Naroni srdačno vas pozdravljamo!