vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Nikola Veraja novi predsjednik RK Metković – Mehanika

Metković, 12.9.2020. - Održana je izvanredna Skupština Rukometnoga kluba Metković – Mehanika na kojoj je za novoga predsjednika izabran Nikola Veraja.

U Upravni odbor, uz Veraju, izabrani su Vinko Jurković, Tomislav Jakić, Filip Dominiković, Nikola Manenica, Tomislav Mandić i Ivica Mijoč, a u Nadzorni odbor Ivica Brnas, Ivan Goluža i Andrija Tolj.

U svome obraćanju članovima Skupštine, Veraja je izdvojio tri prioriteta u četverogodišnjemu mandatu. „Prvi prioritet mi je stabilizacija postojećega stanja u klubu, kadrovsko uređenje pojedinih pitanja te donošenje jedinstvenoga programa rada na svim razinama u klubu. Drugi prioritet je financijska konsolidacija, gdje bi se u prvoj i drugoj godini mandata definirao točan prihod i rashod, kako bi se u trećoj i četvrtoj godini mandata znalo točno s koliko novcem se raspolaže i što se s tim novcem može napraviti. Treći prioritet je pronalazak strateškoga partnera, tj. generalnoga sponzora koji bi omogućio iskorak kluba u neki viši rang natjecanja“, kazao je Veraja.