vijesti www.metkovic.hr

 Zabava

Ni Dolores ne bi bolje

Metković, 7.4.2016. - Završena je MTKviz liga u kojoj su u posljednjem, sedmom kolu prvo mjesto podijelili ukupni pobjednici No pasaran i Coot & sons, dok je treće mjesto pripalo ekipi Bež ćuko.

No pasaran u sastavu: Krešimir Kuran, Stipe Kuran, Siniša Tomi, Mirko Žderić i Mate Žderić dominirao je posljednjim kolima i na kraju stekao nedostižnu prednost od 4940 bodova. Drugi AVŽ u sastavu: Simona Pavlović, Branka Franković, Goran Jelavić, Dragana Marević, Leo Nikolić i Petra Petrušić, uz moralnu podršku bivšega člana Davora Gutića, zaustavio se na 4590 bodova, dok je trećeplasirani Jurica Pavlović pravi profil u sastavu: Ivan Đerek, Miroslav Trgovčević, Mate Hajny, Maruška Batinović i Domagoj Mioč ukupno osvojio 4530 bodova.

Svim su ekipama uz velik pljesak podijeljene zahvalnice, a najboljima priznanja. Očito je da je MTKviz bio pun pogodak jer je na njemu sudjelovalo 25 natjecateljskih ekipa, od kojih je velika većina nastupila u svih sedam kola. Zanimljivo je i to da je natjecanje u Galeriji Gradskoga kulturnog središta redovito pratila zainteresirana publika.