vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Jerkovčanima Malonogometni turnir 'Crni put – sv. Nikola'

Metković, 16.8.2016. - Sinoć je na igralištu OŠ don Mihovila Pavlinovića odigrana završnica Malonogometnoga turnira Crni put – sv. Nikola, koji se ove godine igrao prvi put. U utakmici za prvo mjesto momčad UL Jerkovac uvjerljivo je 7:2 svladala momčad Dalmata i tako zasluženo osvojila turnir.

Treće je mjesto pripalo momčadi Kod Pere koja je 4:3 pobijedila CB Label Šuškova. Najbolji su dobili medalje i pehare te novčane nagrade; 7000 kuna za prvo mjesto, 3000 kuna za drugo i 1000 kn za treće. Dodijelili su im ih gradonačelnica Katarina Ujdur, Nikša Galov i Josip Šiljeg.

Najboljim igračem turnira proglašen je Nedo Ereš, najboljim vratarem Ivica Jerković, obojica iz UL Jerkovac, a najbolji strijelac je Zvonimir Sršen iz momčadi Kod Pere. Priznanja su im uručili Mate Borovac, Nino Šešelj i Drago Bezer. Prije finalne utakmice veterani ONK Metković i NK Neretva odigrali su revijalnu utakmicu, a za posjetitelje su organizatori priredili tombolu. S obzirom na uspjeh prvoga Malonogometnog turnira Crni put – sv. Nikola vjerujemo da će postati tradicionalnim.
Foto: M. Družijanić