vijesti www.metkovic.hr

 Kazalište

Rezervirane ulaznice za predstavu Maša i Medvjed treba kupiti najkasnije do 12. listopada

Metković, 7.10.2016. - U organizaciji Portal komunikacija iz Zagreba u četvrtak, 13. listopada u GKS-u Metković odigrat će se predstava Maša i Medvjed. Zbog velika zanimanja evo nekoliko napomena.

Ulaznice se mogu po cijeni od 35 kn kupiti u pretprodaji za prvih šest redova na blagajni GKS-a radnim danom (pon.- pet.) od 9 do 13 sati. Ostala mjesta mogu se kupiti na kioscima Tiska te putem servisa eventim.hr. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni GKS-a najkasnije do srijede, 12. listopada do 13 sati, nakon čega idu u slobodnu prodaju. Kontaktni broj telefona je (020) 681-903.

Djeca mlađa od četiri godine ne trebaju ulaznice ako sjede roditeljima u krilu. Predstava je na hrvatskom jeziku.

  

O predstavi:

Maša i Medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenome animiranome crtanom filmu koji se oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu.

Maša je preslatka djevojčica koja je osvojila srce svog najboljeg prijatelja Medvjeda. Maša ima rođendan, a njezin prijatelj Medvjed, namjerava joj napraviti nezaboravnu rođendansku zabavu. Istovremeno čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi pokvariti rođendansku zabavu. Ipak, Maša i Medvjed uz pomoć djece iz publike uspijevaju pobijediti Zloćka Boćka i veselo proslaviti Mašin rođendan.

Maša i Medvjed predstava je koju „mala“ publika prati s euforičnom pozornošću i aktivnim sudjelovanjem. Riječ je o veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojemu će uživati i djeca i roditelji. Predstava je u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu i traje 45 minuta kako bi u potpunosti zaokupila dječju pozornost, koja se gubi u predugim predstavama.