vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Još jedna podjela bodova ‘Iza Vage’

Metković, 23.10.2016. - Na igralištu Iza Vage u 11. kolu III. HNL jug jučer su se susreli domaćini NK Neretva i NK Orkan iz Dugoga Rata.

Susret je započeo visokom razinom grubljih startova, te je tako već u 3. minuti zbog prekršaja u šesnaestercu Orkana, NK Neretva dobila priliku za udarac sa bijele točke. Neretvin Dragan Brečić bio je siguran u izvođenju kaznenoga udarca te zabija za vodstvo Neretve i rezultat 1:0.

Stotinjak gledatelja ispratilo je igrače na predah u poluvrijemenu s tim rezultatom. U drugom poluvremenu na početku je bilo nekoliko prilika na objema stranama, no udarci su ipak završavali pokraj golova protivničkih ekipa.

Neretva je sa golom prednosti dobro branila rezultat i svoju mrežu od protivničkih igrača, no u 68. minuti susreta Orkanov Ante Maričić koristi gužvu ispred Neretvinog golmana i zabija za izjednačujućih 1:1. Obje ekipe žarko su željele postići pobjedonosni gol, bilo je prilika iz prekida, no susret je ipak završio bez pobjednika i podjelom bodova.


   NERETVA

Rolj (V), Marić (od 83´ Ereš), Kapović (od 70´ Tomas), Kuran, Krstičević, Bubalo, Batinović (KAP), Ilijašević (od 54´ Matić), Jerković, Brečić, Tipurić.


   ORKAN

Baučić (V, KAP), Galić, Ivanišević (od 73´ Šimić), Baraban, Romić, Tokić, Pezo (od 65´ Klarić), Marčić, Jukić, Grbeša (od 65´ Šarić), Petković.
J. Vučković